Po nalogu tužioca hitno sklonjen Turčin koji je ubio Šabana Šaulića

Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu “mazda 6” izazvao tešku nesreću na putu A2.

Kako su se u javnosti pojavile sve informacije o Alsinu, kao i njegove fotografije, tužilac je navodno donio odluku da zbog bezbjednosti Leventa preduzme određene mjere, prenose mediji.

Podsjećamo, Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su u saobraćajnoj nesreći 17. februara kada su se vraćali sa koncerta u Njemačkoj, kada je na njih kolima naletio Levent. Treća osoba koja je bila u kolima i koja je preživjela saobraćajnu nesreću jeste Šabanov kum Slobodan Bobi Stojadinović.

Alsin se tereti za ubistvo u saobraćaju, a u optužnici se navodi da je Levent na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, te da je pijan u automobilu “mazda 6” izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mjestu gdje je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.