Počela prodaja ulaznica za manifestaciju ”Noć šampiona, Cazin 2019”: Dolazak najavili bivši i aktuelni prvaci

Počela prodaja ulaznica za manifestaciju ”Noć šampiona, Cazin 2019”: Dolazak najavili bivši i aktuelni prvaci

Cazin će 29. decembra biti domaćin manifestacije ”Noć šampiona, Cazin 2019”. Publika će moći uživati u borbama u kavezu MMA boraca, kao i mečevima u kickboxingu. Menadžer i promotor manifestacije Nijaz Mujić potvrdio je veliko interesovanje gledatelja za ovaj događaj. Kako u BiH zanimanje su pokazali ljubitelji ovog sporta u Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

Grad u Krajini će ,prema riječima organizatora, ugostiti bivše i aktuelne šampione, a svoj dolazak u Cazin, između ostalih, najavili su: Adnan Redžović, Enver Šljivar, Almedin Hasanagić, Nermin Bašović, Haris Čutuk, Denis Marjanović, Draženko Ninić, Dževad Poturak, Salko Mahmić, Aldin Avdić, Zijad Rizvanović, Nermin Omerčević…

”Još očekujem potvrdu dolaska nekih boraca koje smo pozvali i koji će dati dodatnu draž ovoj manifestaciji” naglasio je Mujić.

Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji i mogu se kupiti preko stranice www.kupikartu.ba, ali i na prodajnim mjestima u Cazinu (Caffe Ring). Jedinstvena cijena je 15KM.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.