in ,

POČETAK KRAJA Jasna poruka Draška Stanivukovića: “Nakon ove pobjede, Srbija je shvatila da RS nije samo Dodik”

Novoizabrani gradonačelnik Banja Luke

“Pobjeda u Banja Luci je početak kraja Milorada Dodika”, ponovio je novoizabrani gradonačelnik ovog grada Draško Stanivuković. Nada se da će odnosi sa zvaničnim Beogradom, nakon njegove pobjede, biti još bolji.

“Moja namjera je da budem prvi gradonačelnik koji će izvaditi predmete o kojima se po 20 godina šuti. I nema mogućnosti da me neko u toj namjeri zaustavi. Fokusiran sam na situaciju i političku scenu u RS, pogotovo u Banja Luci. Ja sam uvjeren da na bazi ovog što se desilo u Banja Luci, mi imamo politički kapactet da to uradimo na teritoriji RS”, kazao je on.

Kako je ocijenio, nakon ove pobjede u Banja Luci, Srbija je shvatila da RS nije samo Milorad Dodik i jedna politička ličnost.

“Ima tu drugih ljudi… da pozivam zvanični Beograd u posjetu Banja Luci, da sam spreman kao gradonačelnik Banja Luke da nastavim sa tim odnosima, da će naša saradnja biti još više prijateljski nastrojena, što se mene tiče. Naš pravac je budućnost, pomirljiva politika, pružena ruka i otvorena vrata, grad bez podjela u kojem ima mjesta za bilo koga”, rekao je on u Pressingu na televiziji N1.

Nedim Sladić najavljuje promjenu vremenskih prilika: Pripremite se, stiže nam snijeg!

NEVJEROVATNE INFORMACIJE IZLAZE NA VIDJELO U BiH ima i ženu: Ko je Marokanac za kojim traga sva policija zbog ubistva u Otesu