in ,

Podnesene krivična prijava protiv Milorada Dodika: Nadmašio je sam sebe u bezobrazluku ovog puta

Najavljena je krivična prijava zbog korišćenja aviona Republike Srpske u letu za Brisel u januaru 2019. godine. Letio je Milorad Dodik, a tada na to nije imao pravo.

Advokat iz Banjaluke Dario Sandić krivičnu prijavu je najavio zbog korištenja aviona u vlasništvu Republike Srpske od strane člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika u vrijeme kada on na to nije imao pravo.

Dodik je avionom Vlade letio za Brisel u januaru 2019. godine a Vlada je uredbu o Vazduhoplovnom servisu izmjenila u februaru te godine i tek tada omogućila da usluge vazduhoplovnog servisa može koristiti i član Predsjedništva iz Republike Srpske.

Advokat Sandić koji je najavio podnošenje prijave nije dobio informacije o tome ko je odobrio let za Brisel članu Predsjedništva. Davanja informacija preporukom je Predsjedništvu sugerisala Institucija Ombudsmana BiH ali bez rezultata.

Krivičnu prijavu ali zbog korišćenja helikoptera helikopterskog servisa u stranačke svrhe najavili su i u PDP-u.

U Helikopterskom servisu su ranije saopštili da oni kada je korištenje helikoptera u pitanju ne mogu otkrivati detalje a da rade samo po nalozima koje dobiju.

POBIO TEORIJE ZAVJERE VEZANE ZA KORONU Mladi doktor na lice stavio 6 maski i svima očitao bukvicu!

Ovo voće nema šta ne liječi: Snižava holesterol, čuva srce, jača imuni sistem i nezamjenljivo je za probavu! I to nije sve!