Pogledajte šta je Senad Šepić uradio u Zenici: Ovo je definitivno iznenađenje!

Pogledajte šta je Senad Šepić uradio u Zenici: Ovo je definitivno iznenađenje!

Posljednje

Nakon višemjesečnih sukoba s vodstvom matične Stranke demokratske akcije, Senad Šepić je proteklog ljeta krenuo u novu političku avanturu: osnovao je vlastitu stranku, a ako je suditi prema prvim mjesecima, napravio je izuzetan posao.

Uz Sadika Ahmetovića, Salku Sokolovića, Fuada Kasumovića i druge poznate političke face, Nezavisnom bloku pridružili su se brojni ugledni građani bh. gradova, ljekari, biznismeni, mladi i obrazovani ljudi.

A koliko je stvar ozbiljna vidjelo se preksinoć u Zenici na jednoj tribini koju je u ovom gradu organizovao Nezavisni blok. Sala u gradu je bila premalena da primi sve zainteresovane pa su neki ostali i ispred.

Nova snaga

”Nezavisni blok je novi politički projekat u BiH koji je multietnički politički projekat. Razvijamo se i dječujemo na čitavom prostoru države, u Parlamentarnoj skupštini BiH naš poslanički klub, iako ima samo tri poslanika, je najaktivniji poslanički klub, ima najviše konkretnih rješenja onih stvarnih problema ljudi. Hoćemo da pokažemo da politika treba i može biti drugačija”, poručio je predsjednik Šepić prilikom svog izlaganja.

Veliki broj simpatizera stranke u Zenici

Izlaganja govornika su popraćena ovacijama, a program je potrajao mnogo duže od planiranog. Sve je izgledalo divno i već sada se može konstatovati da je ovo što radi Senad Šepić na tragu nečeg velikog i ozbiljnog.

Ono što se posebno raduje jeste činjenica da Nezavisni blok ima velike planove i za dijasporu koja je definitivno zapostavljena i gurnuta u potpuno drugi plan. Pa bi se uskoro mogli očekivati susreti s našim ljudima i širom Evrope, ali i svijeta. A kako je bilo u Zenici najbolje svjedoče fotografije… Šta mislite? Je li BiH u Nezavisnom bloku konačno dobila respektabilnu političku snagu koja našu domovinu može izvući iz krize?

Leave your vote

1 razmišljanje na “Pogledajte šta je Senad Šepić uradio u Zenici: Ovo je definitivno iznenađenje!

  1. VETERANI 317 SBBR GORNJEG VAKUFA USKOPLJA VIJERUJU U NOVI EVROPSKI PUT – BLOK KOJI PREDSTAVLJA NAŠ SABORAC – HEROJ SEDMI U BIH LJILJAN grad KASUMOVIĆ.POZDRAV DOMOVINI SRETNI VAM – NAM VETERANI BIH PRAZNICI

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.