Policija u Doboju zaustavila vozilo Mirka Šarovića, iznenadili su se kada su vidjeli šta su pronašli!

Policijski službenici oduzeli su poseban uređaj za davanje svjetlosnih i zvučnih signala, takozvane „treptače“ koji su se nalazili na vozilu „škoda superb“, u vlasništvu SDS-a, a u kojem je bio predsjednik te stranke Mirko Šarović.

„Treptači“ su oduzeti nakon što je vozilo policija zaustavila na magistralnom putu na području Doboja, a izdat je i prekršajni nalog.

– Vozilo je u vlasništvu SDS-a, registrovano u Istočnoj Ilidži, a u njemu je bio predsjednik stranke Mirko Šarović. Vozilom je upravljao policijski službenik Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH – nezvanično saznaje RTRS.

„Glas Srpske“ je nedavnp objavio da su pripadnici Policijske uprave Banjaluka privremeno oduzeli „treptače“ od Milenka Kosovića, vozača šefa Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Miladina Stanića, i izdali mu prekršajni nalog zbog njihovog nezakonitog korišćenja.

Pripadnici policijske uprave Banjaluka „treptače“ su privremeno oduzeli i od Gorana Todorića, vozača u Ministarstvu uprave i lokalne samouprave Republike Srpske na čijem je čelu Lejla Rešić i izdali mu prekršajni nalog zbog njihovog nezakonitog korišćenja.