Ponio bombu kako bi se obračunao sa ženinom familijom

Policija Crne Gore uhapsila je lice čiji su inicijali D.T. /47/ iz Berana zbog sumnje da sa sobom nosi bombe u namjeri da se obračuna sa ženinom familijom u Plavu, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Policajci su postupajući po prijavi, organizovali potragu i pronašli na području Andrijevice vozilo kojim je on upravljao i koje su pregledali.

“Kod T.D. je pronađena kapisla – upaljač od bombe, dok je u vozilu nađena torbica u kojoj se nalazila bomba M75 bez inicijalne kapisle. T.D. je lišen slobode i od njega su oduzete bomba i kapisla”, navedeno je u saopštenju.

Nadležni državni tužilac je to kvalifikovao kao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pa je T.D. zadržan u policijskim prostorijama i biće uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Beranama.

Službenici Uprave policije Berane danas su na jednoj lokaciji na području Petnjice, pretragom terena, pronašli i 43,5 komada eksploziva, težine 8,7 kilograma, koji je bio sakriven, odnosno zakopan u improvizovanom bunkeru.

“Policija preduzima dalje mjere i radnje u ovom predmetu u koordinaciji sa tužilaštvom”, navodi se u saopštenju.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.