Sinan Sakić

POTRESNO Anđele moj jedini… Kćerka Sinana Sakića se dirljivom slikom i porukom oprostila od oca! (FOTO)

Posljednje Zabava

Sinan Sakić preminuo je rano jutros, u petak 1. juna, u 62. godini života.

Na društvenim mrežama ljudi su masovno počeli da se opraštaju od legende narodne muzike, a ona koja je isto to učinila jeste njegova kćerka Đulkica Sakić Amzić.

Đulkica je podijelila fotografiju sa ocem dok je bio u bolničkoj postelji, a emotivnim riječima potresla je sve one koji su istu ugledali i pročitali poruku.

– Sve što je vrijedilo, nestalo je… Anđele moj jedini… – napisala je Đulkica.

Nikad nikog nisam i nikad nikog neću voljeti kao što volim tebe! Hvala što sam tvoja kćerka, hvala što si moj otac! Ja se od tebe ne opraštam, ja sa tobom samo počinjem neki novi vid komunikacije koji nam je nepoznat. Imala sam, imam i imaću najboljeg taju na svijetu! Hvala za svu nesebičnu ljubav, hvala za svaki surovo realan razgovor, koji si samo ti umio da kažeš na najnježniji način. Hvala što si uvijek imao vremena za nas. Hvala što si imao razumijevanja za svaki moj trenutak nezrelosti. Hvala što ste nas izveli na pravi put. Hvala što ste mi ti i mama podarili najbolju braću na svetu. Hvala što sam imala najljepši dječji život. Hvala što ste me naučili da volim. Ovih “hvala” imam tajo u duši još milion! Samo želim da ti obećam da ćemo biti dobro, najbolje! Bićeš ponosan na nas! A ja ti obećavam da ću uspjeti. Da ću biti dobro, da nikad neću skrenuti sa puta i da ću te uvijek u sebi nositi. Jer svaki dio mene…to je tvoje! To si ti! Voli te tvoja mala – napisala je Đulkica.

Đulkica ljubi očevu ruku

Podsjetimo, Sinan je u Klinički centar 27. aprila. Nakon ispitivanja, ljekari su ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. Sinan je tada prebačen na privatnu kliniku.

Leave your vote

1 razmišljanje na “POTRESNO Anđele moj jedini… Kćerka Sinana Sakića se dirljivom slikom i porukom oprostila od oca! (FOTO)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.