in

Poznati bh. Youtuber Amir Hadžić postavio zastavu BiH na entitetsku liniju kod Doboja: Da li će biti kažnjen?

Poznati bh. Youtuber Amir Hadžić objavio je snimak nakon što je mladić u blizini Doboja kažnjen zbog isticanja zastave Republike Bosne i Hercegovine.

Snimak je izazvao salvu reakcija.

Hadžić je ovog puta reagovao, jer je ogorčen na policiju, ali i na situaciju u kojoj je mladić sankcionisan zbog fotografije sa zastavom Republike Bosne i Hercegovine pored table na kojoj piše “Dobrodošli u Republiku Srpsku”.

Poznati bh. Youtuber tvrdi da ni mladić, a ni policijski službenici nisu upravu. Snimio je klip sa improviziranom zastavom Bosne i Hercegovine.

Njegov snimak pogledajte u nastavku.

Podsjetimo, policija iz Vukosavlja identifikovala je i sankcionisala muškarca iz ove općine koji se fotografisao sa zastavom Republike Bosne i Hercegovine pored table na kojoj piše “Dobrodošli u Republiku Srpsku”.

Kako je rečeno iz Dobojske policijske uprave, muškarac je prekršio iz Zakon o javnom redu i miru počinio u subotu, 20. juna, kada je fotografiju objavio na društvenoj mreži Facebook, čime je “bezobzirnim ponašanjem izazvao osjećanje uznemirenosti građana općine Vukosavlje”.

Muškarac je identifikovan i sankcionisan, navedeno je u saopćenju.

“Nije samo nervoza” Željko Komšić javno demolirao Dragana Čovića i Milorada Dodika!

UPORNOST BEZ GRANICA Učenica generacije iz sela u BiH trebala bi svima biti primjer: Kilometrima je pješačila na putu do škole i nazad!