PREVARA SVIH PREVARA Sve je bila laž, znate li ko je zapravo Milojko Božić?

Milojko Božić učesnik “Parova”, je od 29. godine u invalidskoj penziji, a u rijalitiju tvrdio je da je bio zaposlen u kockarnicama u nekadašnjim beogradskim hotelima “Metropol” i “Jugoslavija”, te da je imao ugovor o djelu.
Međutim, Milojko je, kako “Kurir” saznaje, sve slagao.

– Turistička organizacija “Putnik” otvorila je prije tridesetak godina kockarnicu u hotelu “Metropol” sa jednim inostranim partnerom iz Švedske. Ona je bila zatvorenog tipa i tu niko nije mogao ući osim stranaca. Tek pred samo bombardovanje Beograda i obični građani su dobili pristup. Unutra su bili postavljeni ruleti i ostali aparati, dok su ispred kockarnice stajale slot-mašine. Poslije “Metropola”, otvorena je kockarnica i u “Jugoslaviji”. Milojko je govorio da je tu radio, što nema veze sa životom. On čak nije mogao ni ući unutra, odnosno ni nosom nije mogao proviriti. Visio je ispred na slot-mašinama i zvali su ga šibicar. Konstantno je mahao nekim papirom koji navodno potvrđuje da je psihički bolesnik. Štaviše, hvalio se da je lud, ali niko nije znao zašto je to radio – otkriva “Kurirov” izvor i dodaje da Božić nikada nije imao nijedan dan radnog staža u kockarnicama.
Ukućani su ga napadali da je nesposoban za rad.

– Lažov. Kao prvo, niko ga ne bi ni primio tu da radi, a kao drugo, ne znamo šta pokušava lažima postići. Ukućani su ga napadali, u smislu da prima penziju jer je imao nesretni slučaj u mladosti pa je nesposoban za rad, a s druge strane se hvali da je radio. Užas i sramota – zaključuje izvor.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.