in ,

Priča dobija svoj kraj: Juventus i Napoli pomažu Džeki!?

Interesovanje Nerazzurra za bh. fudbalera dostiglo je poseban vrhunac po završetku prošle sezone, a priča bi sada konačno mogla dobiti rasplet s obzirom da je Inter dobio ponudu za prpodaju Maura Icardija.
Naime, da bi doveli Džeku ili Lukakua za koje su pokazali interesovanje, Nerazzurri prvo moraju prodati Icardija za koga su sada konačno dobili kvalitetnu ponudu.

Naime, Napoli je imao produktivan sastanak sa Icardijem i njegovom suprugom Wandom koji su dogovorili uslove ugovora, te bi Argentinac u redovima Napolitanaca zarađivao 10 miliona eura godišnje.

Napoli je navodno spreman ponuditi Interu 60 miliona eura za usluge Icardija, te bi taj novac Nerazzurri mogli usmjeriti za dovođenje adekvatne zamjene za Argentinca.
Iako su u redovima Intera pokazali interesovanje i za Romelua Lukakua, konkurenciju bi im mogao praviti Juventus koji je navodno spremio 80 miliona eura za dovođenje ovog igrača, zbog čega bi se Inter mogao okrenuti Džeki, te platiti Romi 15 miliona eura za njegov dolazak, što bi se činilo sasvim realnom opcijom.

Svjedok pogibije trojice mladića: Automobil je izgledao kao da ga je bomba raznijela

Najteži životni trenutak Andrije Miloševića