PRIČA KOJA DIŽE IZ MRTVIH Bosanac u Americi čistio ulice, a onda se dogodilo ČUDO!

PRIČA KOJA DIŽE IZ MRTVIH Bosanac u Americi čistio ulice, a onda se dogodilo ČUDO!

Vijesti

Aziz Šahović s porodicom je 1993. došao u Sjedinjene Američke Države. U džepu je imao 2.000 dolara. On, supruga i sin koji je imao 14 godina čistili su ulice kako bi se prehranili.

Danas je Aziz jedan od najvećih industrijalaca iz BiH na tlu Sjedinjenih Država.

Vlasnik je velike mesne industrije Brother&Sister koja proizvodi čak 72 različita proizvoda i prodaje ih širom SAD, te koja se može “nositi” s velikim američkim korporacijama.

– Kada sam došao u Ameriku 1993. godine imao sam 2.000 dolara i prvu godinu dana sam grabio lišće – rekao je Aziz.

Njegov sin Vedad je također odmah po dolasku u SAD, iako mu je bilo 14 godina, počeo raditi, a obavljao je sve poslove kao i otac. Isti posao radila je i Azizova supruga, koja je osim toga čistila i kuće.

Pogledajte prilog Face TV o porodici Šahović i njihovom uspjehu:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tTP7C2BHxeg?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&wmode=transparent]

Leave your vote

3 razmišljanja na “PRIČA KOJA DIŽE IZ MRTVIH Bosanac u Americi čistio ulice, a onda se dogodilo ČUDO!

  1. Pusti ba lafine. Znamo mi najbolje kako je u Americi ziviti i raditi, mi smo prosli jos gore nego oni, a to sto on prica to je samo za tv. i da napravi reklamu. Pozdrav.

  2. Nepoznato suti matere ti nemas pojma o zivotu. Neko se napati i prodje dobro a neki se pate i nista ne naprave. To ti je zivot konju jedan. Odkud ti znas kako je neko proso? Imas pogresan mentalitet, ti mislis ako neko nesto napravi mora da se nije patio. Prestani se ponasat kao zrtva mozda ces i ti uspjet.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.