in ,

Prljava igra iza leđa Zvjezdana Misimovića, sve mračne tajne bh. fudbala konačno izlaze na vidjelo: Naša legenda ovo nije zaslužila!

Zvjezdan Misimović u savez je došao na preporuku Hasana Salihamidžića i to na poziciju savjetnika za fudbalska pitanja. Dobro upućeni izvori tvrde da je sada došlo do preokreta te da legendarni Miske gubi podšku Izvršnog odbora NSBiH.

Misimović je jedini imao hrabrosti komentarisati stanje oko reprezentacije nakon debakla u Jerevanu. U prvoj reakciji, nakon što se Robert Prosinečki posuo pepelom, Miske je na društvenim mrežama napisao “CIRKUS”.
U kasnijim istupima Misimović je kritikovao i igrače. Saznajemo kako u NSBiH nisu bili oduševljeni Misimovićem solo istupima, a jedan od čelnika Saveza je rekao.

“Zvjezdan Misimović je debelo u sukobu interesa. Sin mu igra za U 15 reprezentaciju BiH. Misimović je ljetos organizirao svoj kamo uz svesrdnu pomoć Saveza. Taj kamp je organiziran na komercijalnoj osnovi. Što je nedopustivo i što je klasični sukob. Zamislite da svako ko ima veze s reprezentacijom organizuje slične kampove”, zaključuje čelnik NSBiH – prenose sportske.ba.

Zvjezdanov sin Luka dobio je poziv za U 15 reprezentaciju . Trenutno je ta reprezentacija, koju vodi Zoran Erbez, na okupljanju u Zenici. Oni koji su imali prilike gledati Luku tvrde da je “mali Miske” vanserijski talenat.
Bilo bi šteta da njegov razvoj usporava činjenica da je Zvjezdanov sin.

Uostalom, Miske je godinama bio jedan od najboljih igrača bh.reprezentacije. Čak i kada su prije desetak godina glavni igrači bojkotovali Savez Misimović je igrao za reprezentaciju. Možda svojim autoritetom, zato što ima jasan i glasan stav, smeta fudbalskim anonimusima, koji vladaju bh.fudbalom – javljaju sportske.

ITALIJA SE KLANJA DIJAMANTU, UKAZANA MU JE VELIKA ČAST Pogledajte kakvu je poruku upravo dobio Edin Džeko!

Nekadašnji načelnik Općine Tešanj Fuad Šišić poslao jasnu poruku Izetbegoviću: “Neka ti je Bog na pomoći Bakire!”