Procurili šokantni detalji iz noći kobne nesreće: Pročitajte SMS prepisku Darka Lazića i Kije Kockar!

Vijesti Zabava
Pjevač je nekoliko sati prije saobraćajne nesreće bio sa prijateljima na slavlju u Šapcu, odakle je slao SMS Kristini. Bio je uporan u želji da dogovori susret. Darko Lazić oporavlja se u šok-sobi KBC Zemun od teških povreda koje je zadobio u udesu koji je imao 23. oktobra, a detalji onoga što se dešavalo u posljednjim satima prije stravičnog događaja ne prestaju da se otkrivaju.

Kako javljaju srbijanski mediji, Lazić je u noći pred udes, kada se provodio sa prijateljima u Šapcu, slao poruke Kristini Kiji Kockar i zvao je da se vide.

Naime, kako izvor navodi, Lazić je tokom cijele večeri pio, a u brojnom društvu pojedini vlasnici klubova i diskoteka raspitivali su se kod Darka o Kristini.

– Darko se veselio sa prijateljima, a među njima su bili i oni koji sklapaju poslove i drže klubove. Pošto je Kija glavna tema i u medijima i po klubovima, svi žele da je dovuku kod sebe, zanima ih koliko para uzima za nastup, kakva je sada kada je poznata, pa su sve to ispitivali Darka. On se prvo našalio i rekao da zna Kiju prije nego što je postala popularna, a onda je pohvalio i rekao da je stvarno djevojka isplivala, izborila se da napravi karijeru nakon rijalitija, a onda su prijatelji drugari počeli da ga nagovaraju da je pozove. Darko je rekao da će vidjeti gdje je, gledao je non-stop u telefon, ali nije rekao ništa. Nakon toga, prešli su na druge teme – navodi izvor blizak pjevaču i dodaje:
– Mislim da su razmijenili nekoliko poruka, ali da Kija nije bila u mogućnosti da im se pridruži jer je radila. Nisu se dugo čuli, tako da su planirali da se vide, ali eto, desilo se šta se desilo – završava izvor.

Srpski telegraf došao je u posjed dijela prepiske Darka i Kije, u kojem se jasno vidi da je pjevač htio da dogovori susret sa svojom bivšom. Prenosimo vam detalje SMS sadržaja koji je Lazić slao Kristini.

– Ej, pa gdje si ti? Ne javljaš se otkad si postala zvijezda. Izgledaš bolje nego ikad – napisao je u prvoj poruci pjevač Kiji, a potom je uslijedio još jedan SMS.

– Javi se ako si u provodu, volio bih da te vidim. Ja sam na nekom slavlju u Šapcu – poručio je Darko Kockarevoj, a ona uopšte nije odgovorila na njegove poruke…

Leave your vote