Prognoza vremena za naredna četiri dana donosi velike promjene

Posljednje Vijesti

Nešto manje oblačnosti očekuje se na jugu. U jutarnjim satima slaba kiša se očekuje u istočnim i sjeverozapadnim područjima. Od poslijepodnevnih sati, nove padavine s istoka postupno će se tokom dana širiti prema zapadu zemlje.
Ponegdje uz kišu i pljuskove moguća je i grmljavina. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 14, a najviša dnevna između 18 i 24 stupnja.

U utorak u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema večernjim satima u većem dijelu zemlje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 9 i 15, a najviša dnevna između 19 i 25 stupnjeva.
U srijedu pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 16, a najviša dnevna temperatura između 19 i 25 stupnjeva.

U četvrtak u našoj zemlji malo do umjereno oblačno i nešto sunčanije na jugu. Tokom dana, samo ponegdje na istoku može pasti i malo kiše. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 16, a najviša dnevna između 21 i 28 stupnjeva.

Leave your vote