Pucnjava u BiH: Napadnuta slavna pjevačica iz BiH koja je nedavno otkrila da nije muslimanka!

U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako, bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend, kazala je Berović.

Maya Berović, balkanska muzička zvijezda i njeno osiguranje napadnuti su u Mostaru nakon koncerta – javljaju sarajevski mediji.
Kako otkriva izvor, grupa muškaraca je pucala je na kombi u kojem su se nalazili Maja i njen bend. Prelijepa ljetna noć, klub “Daleka obala – Gradski bazen” u Mostaru krcat. Ništa nije slutilo da će se ta noć pretvoriti u moru.

– Maya je samo vrištala. Pobjegli su, spašavali su ljudi živu glavu – kaže naš izvor – svjedok događanja.

Stigao je i komentar pjevačice.

– Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako, bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend.

Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar.
Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koje su doživjeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije svoj zvanični epilog – izjavila je ovim povodom Maja za “Avaz”.

O svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.