PUKAO JOJ FILM Pjevačica Nina Badrić otvorila dušu: “Nema više organizovanog dočeka Nove godine, neka svaki grad uplati za liječenje bolesne djece!”

Nina Badrić se oglasila na Instagramu, a njena poruka je izazvala lavinu reakcija fanova.

Pjevačica je na svom zvaničnom Instagram profilu predložila da novac koji je bio planiran za doček Nove godine, bude uplaćen za liječenje bolesne djece, jer zbog pandemije održavanje skupova nije moguće.

“Hajde sada pošto nema organizovanog dočeka Nove godine, da svaki grad izdvoji novac i uplati za liječenje bolesne djece. Širi dalje”, napisala je Badrić.

Brojni njeni pratioci podržali su ovu akciju komentarišući kako bi to bio najpametnije uložen novac.

Podsjetimo, pjevačica Nina Badrić je krajem jula istakla kako od njenog posla ne živi samo ona, već najmanje 15 porodica, te kako su mnogi muzičari u posljednjih nekoliko mjeseci ostali gladni.

“Posljednjih pet mjeseci nisam imala nikakvih prihoda. Kako ja, tako i 14 ljudi koje zapošljavam. To znači da nijednu kunu nisu dobili ni članovi njihovih porodica. Niko od nas ne traži milostinju. Molimo da nam se omogući da radimo i pošteno zaradimo svoj novac. Ako se našao način za ugostitelje i pojedine festivale, ne vidim u čemu je problem da se i nama otvore vrata za posao”, rekla je Nina tada za Jutarnji list.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.