Rade Krunić prokomentarisao gnusno vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića, itekako je imao šta da kaže…

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Rade Krunić odmah je stao u zaštitu Zlatana ibrahimovića, saigrača iz Milana.

Naš fudbalski reprezentativac Rade Krunić (27), koji je bio starter u duelu Lige Evrope Crvena zvezda – Milan 2:2, prokomentarisao je vrijeđenje gnusno vrijeđanje Zlatana Ibrahimovića na nacionalnoj osnovi.

– Kada je ovako prazan stadion, sve se čuje. Čuje se svaka riječ trenera, pa je normalno i da se ovo malo ljudi u loži čulo. Naročito kod ovog posljednjeg kornera i gola, kazao je Krunić.

– Naravno da smo razočarani konačnim rezulatom. Imali smo prednost od 2:1 i igrača više, ali… Zvezda je pokazala da je stvarno dobar tim. U neku ruku ovo je za nas pozitivan rezultat, jer revanš igramo kući. Imamo prednost zbog dva gola koja smo postigli u gostima, zaključio je Krunić.

Podsjetimo, trenutno najbolji fudbaler Milana Zlatan Ibrahimović odazvao se na poziv Dejana Stankovića da pomogne Srbiji 2014. godine kada su naše istočne komšije, ali i cijeli region, zadesile velike poplave.

Dogovor je bio da Stanković ne iznosi ništa u medije o donaciji, apostrofiraju srbijanski mediji. Međutim, ta informacija je procurela i saznalo se za human gest Bosanca sa švedskim sportskim državljanstvom. – prenosi Avaz.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.