Raspada se žiri Zvezda Granda, gledaoci ne mogu da vjeruju šta se događa!

O promjeni sastava žirija najpopularnijeg regionalnog šou programa “Zvezde Granda“ priča se već neko vrijeme.

Pretpostavlja se da će dosadašnja članica žirija Viki Miljković napustiti to mjesto, a da će njenu stolicu zauzeti Dara Bubamara.

Međutim, tu nije kraj nagađanjima oko budućeg sastava žirija. Posljednjih dana pojavila se informacija da Aca Lukas takođe napušta dosadašnju funkciju. Nakon višegodišnje saradnje sa Sašom Popovićem i “Grandom”, Aca Lukas je odlučio da napusti “Zvezde Granda”, te je prešao da radi na “Pink-u” potpuno novom projektu “Pinkove zvezde” u sklopu “Zadruge”.

Kao jedan od osnovnih razloga za takvu odluku navode se narušeni međuljudski odnosi između članova žirija. Kap koja je navodno prelila čašu je svađa sa Karleušom i Marijom Šerifović, pa je oduševljeno prihvatio novi izazov.

Na Pinku će biti na istoj funkciji člana žirija u talent šou programu koji od septembra kreće u okviru rijalitija “Zadruga 2”. Pored svojih kolega, i on će ocjenjivati talente, a u šou programu će učestvovati i zadrugari koji će takođe iznositi mišljenje o regularnosti takmičenja, rekao je izvor upućen u problematiku.

Jedini uslov da pjevač nastavi saradnju sa “Grandom” bilo je da mu Popović udvostruči honorar, ali njegov prijedlog je odbijen. U novom takmičenju će se pored Ace u žiriju naći i Svetlana Ceca Ražnatović kao i Andrija Milošević.