RASTA ŽIVI NA LIZING Isplivala istina o njegovom bahaćenju, skupim kolima i luksuznom životu

Trenutno se reper Stefan Đurić Rasta nalazi u pritvoru, nakon što ga je policija uhapsila u petak, jer je kod njega pronašla pet grama marihuane, a potom je po nalogu tužilaštva urađen i pretres njegovog stana u kom je pronađena veća količina “skanka”.

Rasta je, naime, saslušan pred Višim tužilaštvom u Beogradu nakon čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana.

Iako njegov život djeluje kao bajka prepuna love to ipak nije tako – Rasta navodno živi na lizing! Kako je, prema navodima Kurira, ispričao u policiji rasta vozi iznajmljeni automobil, a stan u kome je pronađena marihuana je iznajmljen.

“Mislim da me je policija uhapsila u Venizelisovoj ulici. Nalazio sam se u kolima, čekao sam druga. Tom prilikom sam upravljao vozilom marke BMW I8, koje sam iznajmio preko rent-a-cara. Nakon što su me odveli u policiju i pitali me da li u stanu imam nešto nedozvoljeno, ja sam im sam ukazao na ovu adresu u Mačvanskoj i odveo ih tamo. Ja živim na drugoj adresi od one na kojoj sam i prijavljen, gdje žive i moji roditelji. Što se tiče adrese u Mačvanskoj, taj stan sam iznajmio jer mi je bilo u planu da tu živim sa ženom i djetetom. Tamo sam odlazio samo da bih uživao marihuanu”, rekao je Rasta pred tužiocem.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.