in

Reprezentativac Hrvatske žestoko napao Miralema Pjanića: Pa da li je ovaj lik normalan?

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović imao je, u najmanju ruku, zanimljiv nastup pred novinarima nakon utakmice sa Sampdorijom.

Njegov Inter je na teškom gostovanju stigao do minimalne pobjede 1:0, a upravo je Brozović bio strijelac jedinog gola na utakmici i to u četvrtoj minuti sudijske nadoknade.
Nakon završetka utakmice, Brozović je izjavio da je meč očekivano bio težak, a onda je ničim izazvan spomenuo Miralema Pjanića i to u ne baš pozitivnom kontekstu.

“Što se tiče mog gola, nisam ja kao Pjanić. Meni ne treba pomoć sudija i penali kao njemu”, rekao je Hrvat vjerovatno aludirajući na dva penala koja je Pjanić pogodio za Juventus protiv Valencije prošle srijede.

Brozović je govorio i o utakmici sa Sampdorijom.

“Bila je to teška utakmica, ali to smo i očekivali. Pobijedili smo golom u posljednjoj minuti i jako smo sretni zbog toga. Moramo nastaviti ovako. Uspjeli smo slaviti dva puta u nekoliko dana i to moramo stalno raditi. Inter jednostavno mora pobjeđivati, počevši od Fiorentine idućeg utorka”, rekao je hrvatski reprezentativac.

Davor Dragičević odgovorio Dodiku: Ova poruka ledi krv u žilama

KAKAV LUDAK Podignuta optužnica protiv Zmaja od Šipova: Metalnom palijom na pumpi…