REPUBLIKA SRPSKA UZDRMANA DO TEMELJA Otac Davor potvrdio: Američka vlada istražuje slučaj Davida Dragičevića!
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida, kazao je kako je američka vlada zainteresovana za ovaj slučaj te da imaju sve potrebne podatke.

“Potpisujem saglasnost američkom državnom tužiocu da se uključi u istragu. Siniša Kostrečeviću, šta je s predmetom organizovanog ubistva Davida Dragičevića? Zašto ne izađeš u javnost kada znaš ko stoji iza toga?”, kazao je Davor na Trgu Krajine gdje su se građani Banje Luke okupili 210. put. kako prenosi Klix.

Istakao je kako su iz MUP-a RS Davidovoj majci Suzani kazali kako je snimak koji su izuzeli s nadzornih kamera Raiffeisen banke bio za pogrešan dan, ali da to nije istina.

“Riječ je o snimku sa 17. na 18. mart u periodu od 2:00 do 4:00 ujutro. Taj dan dijete je bilo živo, oteto, silovano, mučeno i masakr je počeo. Da su taj dan uzeli snimak gdje se sve vidi, dijete bi bilo spašeno. Nije bitno s kakvim posljedicama, srce bi kucalo.
Ni do danas ne daju taj snimak. Stari ulaz za CIPS već 10 godina koriste za uvlačenje naše djece iz četiri Dacije. Ko uvlači našu djecu i pere kancelarije varikinom? Gdje je oduzeto oružje? Otišlo u remontni zavod Bratunac i prodano kad je ubica išao u Afriku da lovi lavove”, kazao je Davor.

Poručio je da će danas njihovi advokati podignuti tužbe za sve one koji su zbog prisustva na Trgu Krajine i podrške grupi Pravda za Davida dobili otkaze i premještaje.

“Borba će biti dugotrajna i iscrpljujuća, ali mi posjedujemo ono što oni nikada neće: dušu, zdrav razum i ljubav, a posebno ljubav za našu djecu”, zaključio je.
Adam Šukalo, zastupnik Napredne Srpske u Narodnoj skupštini RS-a gostujući nedavno u emisiji Face to Face, otvoreno i konkretno je razgovarao o političkom sistemu RS-a, ali i o slučaju David Dragičević, gdje su ovim iskazom potvrđeni njegovi navodi da je stradali “David Dragičević nešto otkrio, i da je to razlog njegovog ubistva, a da Amerikanci utvrđuju i otkrivaju razlog istog”.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.