in

Ronaldinho dao briljantan odgovor na pitanje – Ko je bolji: Messi ili Ronaldo?

Legendarni Brazilac Ronaldinho dao je briljantan odgovor na pitanje tko je bolji: Messi ili Cristiano Ronaldo?! U intervjuu za katalonski Sport, Ronaldinho je otkrio da je jedan od njih dvojice nedvojbeno najbolji u povijesti.

Na pitanje novinara Sporta, tko je po njegovom mišljenju bolji, Messi ili Cristiano Ronaldo, Ronaldinho je briljantno odgovorio:
“On je najbolji u historiji, bez sumnje. Niko nije učinio ono što je Messi učinio.”

“Nadam se da će igrati još 20 godina, a oni koji vole nogomet bi voljeli imati ga još duže. Mislim da kad on ode, niko neće moći preuzeti njegovu desetku.”

“Za mene se tu ne radi o pitanje o tome ko je bolji, jer je to pitanje ukusa, ja preferiram Messijev stil“, otkrio je Ronaldinho.

Iako je Ronaldinho u karijeri imao priliku igrati s nekim apsolutnim velikanima, uključujući Messija, postoji nekoliko igrača za kojima legendarni Brazilac žali što nije dijelio svlačionicu:

“Postoji velik broj igrača s kojima nisam imao priliku igrati u istoj momčadi, a volio bih da jesam. Coutinho je jedan od njih.”

“Iniesta i on su sjajni igrači, svaki ima svoj stil, ali mislim da će Coutinho biti jedno od velikih imena u svjetskom nogometu, već je, ali mislim da će biti još veće“, završio je 38-godišnjak.

Pojavio se ozbiljan razlog zašto bi Ronaldo mogao napustiti Juventus već ove zime!

Fatalna Bosanka ulazi u novi srpski rijaliti: Zgodna pjevačica mnogima bi mogla pomrsiti račune…