Sada je idealna prilika da naučite sve o poslovima na internetu, a agencija Lilium će vam u tome pomoći

Vrijeme pandemije virusa, policijskog sata i zatvorenih granica, vjerovatno je idealno za ulaganje u sebe i posao budućnosti.

Nije nikakva tajna kako je internet pruža brojne mogućnosti zarade i posla online, a najbrži put da zaplivate u tim vodama je da učite od najboljih.

Vodeća agencija za digitalni marketing u BiH, Lilium, odlučila je da neke lekcije njihove Digitalne akademije budu dostupne potpuno besplatno, te da se svima omogući da provire u svijet digitalnog marketinga. Pozivaju sve da posjete stranicu www.lilium.academy i već sada nauče nešto novo, a da ostanu kući i na taj način brinu o sebi i ljudima koje vole

“Vodili smo računa da u vrijeme kada smo svi zaista zabrinuti, kada smo pomalo i nervozni i kada mislimo da se vrijeme kod kuće ne može iskoristiti i na koristan način kada smo već konstantno online, ponudimo svima priliku za sticanje novih znanja. Naša Digitalna akademija je mjesto gdje svijet digitalnog marketinga postaje jednostavniji, shvatite zapravo kako taj svijet funkcioniše i koliko će imati uticaja u budućnosti.

Zbog toga smo odlučili svima pružiti dio tog svijeta i pokazati otprilike šta ih čeka ukoliko postanu i polaznici naše akademije. Sada su neke od lekcija dostupne potpuno besplatno i sigurno je da su korisne, pa čak i ako digitalu koristite za lične potrebe”, rekao je Haris Husejnović, direktor agencije Lilium