Samo u BiH: Kandidati na predstojećim lokalnim izborima dijele toplomjere i lijekove sa svojim portretima

Vijesti

Po svemu sudeći za lječenje duševne boli koja muči mnoge stanovnike Republike Srpske, potrebno je mnogo više od jedne kutije Raptena K, a da li će Topiću ovaj lijek pomoći da dođe do željenog rezultata zavisi od građana.

Kandidati vladajućih partija na sve moguće načine pokušavaju građane da ubijede kako imaju osjećaj za njih i kako samo oni vode računa o narodu.

image

Da nisu izgubili osjećaj za stvarne potrebne stanovništva pokazao je kandidat SNSD za odbornika u Banjaluci Dragoslav Topić koji je u trku za  glasove krenuo uz pomoć lijeka protiv bolova.

Topić je tako sa Raptenom – K upakovanim u njegov promotivni materijal krenuo anestezirati potencijalne glasače u Banjaluci.

Ostaje da se vidi da li će ovaj njegovo pripravak imati efekta kod onih što trpe velike bolove zbog godina izguljenih na birou za zapošljavanje i da li će kutija Raptena- K izlječiti duševnu bol roditelja čija su djeca zauvijek napustila Republiku Srpsku.

image

Pored SNSD-a tu su i Stevandićevi kandidati Ujedinjene Srpske koji građanima uz promotivni materijal dijele toplomjere piše BN TV.

Leave your vote