Sarajlija u Zvezdama Granda “isfurao” Karleušu, iako ga je htjela izabrao je Mariju Šerifović, a onda je sa maksimalnih šest “DA” prošao direktno dalje!

Sarajlija je proteklog vikenda izenadio žiri nakon svog nastupa.

Čim je Minel Spahović u “Zvezdama Granda” zapjevao kao prvu pjesmu “Dajem” od Saše Matića, bilo je jasno, po zadovoljnim izrazima lica članova žirija, da će dobro proći.

Njegova mentorica Marija Šerifović pažljivo ga je slušala i bodrila, pa je on pokušao da se oslobodi treme koja ga je napala.

“Od mene možda nećeš dobiti glas u trećem krugu, dobro ti ovo pjevaš, ali ne smije trema da bude jača od tebe”, rekao mu je Đorđe David.

“Ne mogu da griješim dušu ti ovo pjevaš kako treba zato si dobio moj glas. Sarajevo zna koliko ja volim Sarajevo, a i ja volim Sarajevo”, sa osmijeh na licu kazala je Jelena Karleuša proteklog vikenda na emisiji “Zvezde Granda” Minelu, a on joj je odgovorio:

“Voli i vas Sarajevo”.

Svi su očekivali da će Bosanac preći u Karleušin tim, ali…

Iako je Karleuša htjela da Sarajlija bude u njenoj ekipi on je to glatko odbio te je pristao da se pridruži Mariji Šerifović…

Sve ovo je itekako začudilo žiri, ali itekako treba istaći da je dvadesetosmogodišnji Sarajlija dobio svih šest da, te da je na koncu svgea prošao direktno direktnoo u naredni krug!