Saša Popović u “Zvezde Granda” uvodi stroga pravila koja će žiriju zadati velike glavobolje!

Među žirijem popularnog takmičenja “Zvezde Granda” sve je veća tenzija. Ove godine je Saša Popović uveo nova pravila, te je šou postao još zanimljiviji gledaocima.

Ipak, direktor “Grand” produkcije spremio je nešto novo i za narednu sezonu. A, ovu njegovu ideju iznio je Đorđe David u javnost:
“Do sada sam sa mojim kandidatima koji se nalaze u 5. krugu postigao baš ono što sam htio. Postoje njih troje, jedna djevojka i dva muškarca koji su otpali, zbog čega mi je jako žao, jer mislim da su oni po svom talentu zaslužili da idu dalje.

Možda je negdje njihova sreća što sljedeće godine, ako se budu prijavili, ja neću moći da im budem mentor, jer će to biti zabranjeno. Oni će ići kod nekog drugog”, rekao je Đorđe i nastavio.

“Kandidati sa kojima sam ja ove godine radio, a ne dođu do finala, ja nemam pravo da ih biram naredne godine.
Ako se zid otvori i ja vidim da je to kandidat sa kojim sam ja radio, ja se automatski isključujem. Mislim da je to dobra fora, da vidimo ko kome, više leži”, zaključio je David.

Pitanje je kako će reagovati Saša Popović kada bude shvatio da je Đorđe David otkrio “keca u rukavu” koji je direktor “Granda”čuvao za narednu sezonu…