in ,

Saznajte kada počinje nova sezona emisije “Superpar” koju na RTL-u vodi naš Enis Bešlagić

Enis Bešlagić na svoj je način pozvao parove da se prijave za novu sezonu.

Smatrate li da vaš partner zna ispeglati košulju ili da vaša partnerica može bez problema bočno parkirati auto? Sigurni ste da toliko dobro poznajete partnera ili partnericu da ste spremni i kladiti se u to?
Popularni RTL-ov reality show ‘Superpar’, produkcijske kuće Dori Media, nastao prema licenciji showa ‘Power Couple’, pomoći će takmičarima da saznaju jesu li u pravu i jesu li spremni u novoj sezoni sve uložiti na ljubav!

A domaćin showa Enis Bešlagić na svoj je način pozvao parove da se prijave. ‘Zar ima još toliko parova uopće?! Žurimo s drugom sezonom dok nisu svi otišli u Njemačku, zato se vi, koji ste još tu, prijavite jer možda baš vi postanete Superpar!’ rekao je Enis dodajući da se veseli novoj sezoni koja je pred njim.

Kako saznajemo druga sezona emisije “Superpar” počinje početkom septembra.

‘Superpar’ stavlja parove u zabavne i uzbudljive izazove u kojima će se bolje upoznati, zbližiti, a ponekad možda i porječkati i posvađati, no na kraju će im sudjelovanje u showu biti iskustvo koje će pobjednicima donijeti do 100 hiljada kuna za koji su se sami izborili.
Naime, svaki par na početku showa dobiva određeni novčani iznos i njime se kladi u raznim izazovima, a točnim okladama iznos se može uvećati i do 100 tisuća kuna. Ako par na kraju showa pobijedi, tim novcem odlazi kući.

Svi oni koji misle da mogu ‘unovčiti’ svoju ljubavnu vezu jer dovoljno dobro poznaju svojeg partnera/icu mogu se prijaviti na broj telefona 060/501-554 (3,45kn/min za fiksnu mrežu i 4,78 kn/min za mobilne mreže) ili putem internetske stranice www.rtl.hr/prijave!

Jeziva bolest otkrivena u Srbiji: Ljudi ovo je prestrašno, budite na oprezu!

Aleksić

Seka Aleksić se stidi svog muslimanskog porijekla?! Ovo je pravo ime pjevačice…