in

Šemsa se javila živa i zdrava: Poslušajte kako zvuči rok verzija pjesme “Što me pitaš kako živim ja”

Mili moji odani i vjerni pratioci i svi vi što volite Šemsu, ja sam hvala Bogu živa, zdrava, sretna i raspjevana

Po ko zna koji put društvenim mrežama se proširila dezinformacija da je kraljica folka Šemsa Suljaković preminula nakon srčanog udara. Vrlo brzo, na svom Instagram profilu oglasila se sama pjevačica i napisala kako je živa i zdrava, a i raspjevana.

-Mili moji odani i vjerni pratioci i svi vi što volite Šemsu, ja sam hvala Bogu živa, zdrava, sretna i raspjevana!

Za to vrijeme Youtube je izbacio video klip koji je nastao u Njemačkoj a koji sadrži montažu Šemsine hit numere  “Što me pitaš kako živim ja”. Montaža njenog davnog, živog nastupa uz rock varijantu jednog od bendova.

A niko sa poštenim komentarom ne može kazati da je starija garnitura pjevača pala u zaborava, jer tako nije. Neće skoro zasigurno. Mladi, pogotovo na zabavama, pjevaju i traže stare pjesme. A da je Šemsa Suljaković neprevaziđena zvijezda, živuća legenda čije pjesme pjevaju i znaju sve generacije, dokaz su njeni nastupi. Kada ona u zrelijoj životnoj dobi dobiva svakodnevne pozive za gostovanje diljem svijeta, a kad neki i prihvati čisto sebe radi i radi svojih vjernih fanova to je nevjerovatna slika.

Horsko pjevanje i poštovanje prema njenoj ličnosti stiglo je, kako napisasmo, prije nekoliko dana iz Njemačke. Njeni vjerni fanovi su montirali jedan od njenih nastupa sa rock grupom pjesme “Što me pitaš kako živim ja“ koja je nevjerovatno presimpatična i daje još jednu potvrdu našeg uvoda u priču o ovoj pjevačici.

Pogledajte video:

“STANISLAVA SA DVA NOŽA IZBOLA SUPRUGA”: Svjedočenje komšije koji je pokušao da spriječi ženu da ISKASAPI SUPRUGA

Prepoznajte ‘tihi’ infarkt: Ovo su simptomi koji mogu zavarati