Hadžifejzović i Freeman

Senad Hadžifejzović otkrio sve razloge posjete Morgana Freemana

Crna hronika Posljednje

Senad Hadžifejzović, najpoznatiji bh. novinar i vlasnik FACE TV otkrio je razloge posjete glumca Morgana Freemana i njegove višečlane ekipe Bosni i Hercegovini. Oni su u BiH stigli početkom ove sedmice gdje su snimani kadrovi za potrebe serijala „Priča o nama“, piše Patria. Osim u Sarajevu, ekipa je boravila i u Srebrenici u Potočarima, prenosi NAP.

Kako je kazao Hadžifejzović, serijal „Priča o nama“ (The Story of Us) imat će šest epizoda, a od oktobra će se prikazivati na kanalu Nacionalne geografije. Jedna od tih šest priča je i o BiH.

”To je priča o meni, sa mnom ali mnogo važnije svjetski i historijski važno veličanstveno priča o nama, našoj zemlji. Nije to obična priča. Teško je uopće prepričati temu koju su snimali. Bio je ovo veliki korak za jednog bosanskog novinara, ali najveći korak naprijed za našu zemlju”, kazao je Hadžifejzović.

Ekskluzivni intervju sa Morganom Freemanom koji će 1. juna napuniti 80 godina bit će prikazan na FACE TV 2. juna. Intervju je snimljen u Potočarima u Srebrenici gdje je sniman dio filma „Priča o nama“.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Senad Hadžifejzović otkrio sve razloge posjete Morgana Freemana

  1. Genijalan, originalan, hrabar i ukratko:vanserijski intelektualac. Blago majci koja ga je rodila i podarila dragoj BiH!
    Nedamo Te Senade, jer si jedini idol mladosti ove zemlje, a nama starima NADA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.