Severina pozitivna na korona virus! Otkrila kako se zarazila!

Ženska posla

Pjevačica Severina Kojić oglasila se na svom Instagram profilu i potvrdila da je pozitivna na korona virus, ali da je njen sin negativan.

Kazala je kako su se sin i ona dvaput testirali, te je prvi test bio negativan, ali njoj drugi nije.

Koronavirus ne zaobilazi ni poznate. Poznata estradna zvijezda Severina objavila je kako je pozitivna na koronavirus.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID- 19, dok je test moga sina negativan.

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere, promptno izvijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test. Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srbijanskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena ‘partijajući po Dalmaciji s djetetom’.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tijekom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apeliram na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija”, napisala je Severina.

Leave your vote