Severina se obrušila na vlast: Vi ste mi oteli dijete…

Ženska posla

Poznata regionalna pjevačica Severina Kojić se ponovo oglasila o oduzimanju starateljstva nad svojim osmogodišnjim sinom Aleksandrom. Severina je svom zvaničnom Facebook profilu napala vladu i sutkinju koja, kako ona tvrdi, zavlači slučaj nakon još jednog skijanja s klijentom.

– 11 mjeseci nije “privremena mjera”. 11 mjeseci je otuđivanje djeteta od majke. Gospođa sutkinja koja je i dosudila ovu mjeru i dalje zavlači slučaj, vjerojatno do nekog novog skijanja s jednim klijentom… U međuvremenu, mali Ivica je rekao da će se boriti protiv korupcije u sudstvu, a mali Perica se čudi što je jedan mladić pucao na Vladu i poslije na sebe. Perice, ljudi pucaju po šavovima, jer su vam socijalne službe zakazale. Imate loš sistem, Ivice i Perice, a vi se svađate oko nekog opskurnog kluba. Što se mene tiče, Perice i Ivice, vas dvojica ste mi oteli dijete – napisala je Severina na društvenoj mreži.

Podsjetimo, prije 11 mjeseci sud je odredio privremenu mjeru po kojoj Severina više ne živi sa sinom Aleksandrom. Dječak od tada živi s ocem Milanom Popovićem, a ona ga ima pravo viđati utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati.

(Oslobođenje.ba

Leave your vote