in

Severina se odrekla Igorovog prezimena Kojić, a sada je otkriveno i zbog čega!

“Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno.”

Marketinški stručnjaci tvrde da je Severina izgradila ime i prije nego što se udala.

Karijeru je započela 90-ih, pa smatraju kako nema potrebe da u karijeri koristi prezime supruga, bivšeg fudbalera Igora Kojića.

Čest je slučaj da uspješne žene koje su izgradile karijeru i prepoznatljivost ostavljaju svoje djevojačko prezime jer je to dio njihovog ličnog brenda po kojem su prepoznate, tvrdi Bojan Bernik.

Iz tog razloga je, ističe Bernik, navodno Severina Kojić (47) na društvenoj mreži maknula prezime supruga, bivšega golmana Igora Kojića (32).

“Kad pričamo o Severini, ona je kao jaki brend prepoznata po imenu i svi znaju na koga mislimo kad kažemo Severina. Je li Kojić ili Vučković, potpuno je nebitno”, objašnjava stručnjak.

Isto mišljenje ima i splitski estradni menadžer Ivica Bubalo koji smatra da je Severina zadnja osoba kojoj treba prezime supruga.

Uprkos tome što ju prati čak milion i 200.000 fanova, pjevačica prati samo supruga Igora. Ne prati ni svekra Dragana Kojića Kebu (59) kojem često komentariše fotografije.

Bill Gates za samo pet minuta izgubio 17 milijardi dolara!

Izmjerena rekordna temperatura na Antarktiku, sve je veći strah od klimatske katastrofe