SIJEVAJU PSOVKE I UVREDE Vranješ odbrusio Tadiću: Bio sam sa Jelenom, šta je?!

Nakon što je kao bomba odjeknula vijest da su Jelena Karleuša i Duško Tošić navodno zapali u bračnu krizu zbog njegovog kolege Ognjena Vranješa, dvojica fudbalera su ozbiljno zaratila.
Naime, bh. reprezentativac je najstrašnije uvrijedio pjevačicinog muža, koji je htio s njim da raščisti račune. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate isključivo fudbaleru Anderlehta, što je njega izvelo iz takta, pa je bijesno poručio:

“Recite Dušku da puši kc! Eto, toliko mu prenesite. Neka mi popuši k*. Neka rješava problem sa svojom ženom. Slobodno mu poručite da sam ja to rekao.

Prema pisanju srbijanskih medija, Jelena i Ognjen više od godinu su u vezi.

  • Ognjen i Jelena su godinu u turbulentnoj vezi. Ognjen je bukvalno opčinjen Jelenom, a ona uživa u njegovoj pažnji. Vranješ se uopće nije potresao nakon što je javnost saznala za njegovu i Karleušinu vezu, naprotiv, čitava situacija je za njega vrlo zanimljiva. Međutim, kada je vidio prepisku svoje supruge s Ognjenom, Duško mu je preko prijatelja poručio: “Naje*at ću ti se majke! Nisi svjestan šta te čeka”, međutim, nije se nadao da će mu Vranješ brutalno odgovoriti. Tada mu je Ognjen preko prijatelja poručio: “Bio sam s Karleušom! Duško, duvaj ga”, što je Tošića razbjesnilo, pa je na kraju odlučio da spusti loptu.

Vranješ se tu nije zaustavio, pa ga je i putem medija dodatno isprovocirao jer je rekao da je on čovjek koji je “s one strane Drine” (iz Bosne, prim. nov.), a “ne s ove” (iz Srbije, prim. nov,), “gdje su šatro mangupi”. Duško potom nije znao šta ga je snašlo i samo je kratko za medije prokomentirao da je, ako Ognjen tvrdi da je u vezi s njegovom ženom, to istina – uvjerava izvor za Espreso.rs i otkriva šokantne detalje iz veze pjevačice i 30-godišnjeg fudbalera.
“Vranješ je toliko prirastao srcu Jeleni da mu je prije izvjesnog vremena obećala da će se razvesti od Duška zbog njega, međutim, ostala je samo na riječima. Kada je shvatio da Karleuša odugovlači s razvodom, Ognjen se razočarao, pa je čak pokušao da je napravi ljubomornom u maju prošle godine, kada je smuvao njenu kolegicu Katarinu Grujić. Iako je s Kaćom bio u vezi dva mjeseca, Ognjen u toku te romanse nije prestajao da komunicira sa JK. Vranješ je, uprkos svemu, vjerovao da će se Karleuša razvesti od Duška, a i on je bio spreman da se razvede od supruge Danijele. Međutim, iako je u posljednje vrijeme polako počeo da gubi nadu, Vranješ je sada siguran da njega i Karleušu očekuje zajednička budućnost – uvjerava dobro obaviješteni izvor i konstatira da je pitanje dana kada će se Duško i Karleuša razvesti.

“Duško je pretrpio veliki šok nakon što je saznao za romansu svoje supruge s fudbalerom i svjestan je da je razvod od JK neminovan. Ipak, trudi se da njegove i Jelenine kćerke Atina i Nika ne dožive stres zbog svega što se desilo – zaključuje izvor za srpski dnevni list.