Fazla

Sjajna fudbalska vijest stiže nam iz bh. dijaspore u Americi

Posljednje Sport

Sjajne vijesti iz bosanskoherocegovačke fudbalske baze u Koloradu. Ekipi stručnog štaba na Balkan Kampu u Las Vegasu priključit će se i naš poznati svestrani aktivista, društveno politički radnik, estradni umjetnik, trener sa USSF A licencom i generalni menadžer fudbalske akademije 1996 United iz Loisvila Muhamed Fazlagic-Fazla.

U susret Balkan Kampu u Las Vegasu: Donosimo vam sve detalje

”Velika nam je čast i zadovoljstvo da će naš Fazla biti dio ekipe stručnjaka koji će se maksimalno truditi da naši momci fudbaleri i roditelji budu u potpunosti zadovoljni”, poručio je u poruci dobrodošlice Murat Alibašić, jedan od čelnih ljudi Kampa koji već sada izaziva veliki interes.

Glavni cilj fudbalskih kampova koje Bosanci i Hercegovci organizuju u Sjedinjenim Američkim Državama jeste promocija naše zemlje kao i promocija mladih talentovanih fudbalera i povezivanje američke dijaspore sa domovinom.

Pojasnio je to nedavno u razgovoru za portal BHDijaspora.net Murat Alibašić, Sarajlija koji živi u Americi i radi lavovski posao na pripremi mladih fudbalskih nada koje će jednog dana nositi dres naše zemlje.

PRATITE SVE VIJESTI IZ BH. DIJASPORE NA NAŠEM FACEBOOKU

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.