Sjajni Ibrahim Šehić potpuno otvoreno priznao: “Selektor nas je sjajno pripremio za Finsku, svi će dati maksimum protiv Kostarike”

Golman fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Ibrahim Šehić na konferenciji za medije najavio je prijateljski duel sa Kostarikom.

Šehić je ponovo bio jedan od boljih igrača na terenu u redovima Zmajeva, a poručio je kako je selektor odlično pripremio duel sa Finskom.

“Selektor je došao u posjetu i bio je sa nama u Konyi. Vidjeli smo šta je tražio od nas. Ušli smo maksimalno, trener je sjajno pripremio utakmicu i vidjelo se na terenu jer smo dominirali tokom cijele utakmice. Ne sjećam se kada smo imali toliko šansi u jednoj utakmici. Nekoliko stvari je šrkipalo, ali to mora kada se igra napadački. Iskoristili su to sretno i mislim da ćemo to popraviti”.

Golman Konyaspora zvrdi kako će protiv Kostarike svi dati maksimum, bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici.

“Ljudi moraju biti svjesni da smo mi ovdje vrlo kratko zajedno. Došli smo iz klubova i nakon samo dva dana stigla je utakmica protiv Finske. Nema puno vremena za uigravanje, jedino smo mogi razgovarati o taktici. To je bilo vrlo dobro. Duel sa Kostarikom je bitan i svi će dati sve od sebe da pobijede. Bitno je da vidimo na koga možemo računati za sljedeća okupljanja” – prenosi scsport.ba.

Golman reprezentacije BiH je poručio i kako moramo biti svjesni svojih kvaliteta, odnosno igrača koje imamo na raspolaganju te iz tih igrača izvući maksimum u svakom meču.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.