Sjećate li se Jose Armanda? Ovako danas izgleda Esmeraldin ljepotan

Zabava
Možemo reći kako su meksičke sapunice obilježile naše djetinjstvo, a neki od popularnih glumaca bili su naše prve simpatije.

Jedan od njih svakako je i Fernando Colunga, glumac koji nas je uvijek iznova oduševljavao, ma u kojoj se god sapunici pojavio.

Iako su meksičke sapunice danas zamijenile turske pa tako i meksičke zavodnike njihovi turski kolege, zanimalo nas je gdje je ovaj ljepotan danas i što radi.

Ovog tamnoputog zavodnika gledale smo u telenovelama Zora (Luis Manrique y Arellano), Odavde do vječnosti (Eduardo Juarez/Franco Santoro), Otimačica (Carlos Daniel Bracho), Esmeralda (Jose Armando Peñarreal De Velasco), Strast (Ricardo de Salamanca/Ricardo Lopez de Carvajal), Istinska ljubav (Manuel Fuentes Guerra) i još brojnim drugima. Danas ga mnogi pamte upravo po imenima iz serija.

Unatoč njegovom angažmanu u brojnim serijama i odlično odigranim ulogama, produkcijska kuća Televisa prekinula je ugovor s Colungom. Razlog je, navodno, njegovo odbijanje uloge u jednoj seriji.
To je trebao biti njegov povratak na male ekrane, što on nije prihvatio. Ipak, nadamo se da ćemo ga još imati prilike gledati na malim ekranima – jer i danas je jako zgodan!

Naime, Fernando sada ima 52 godine i nije se promijenio! Štaviše, danas izgleda još bolje nego u mlađim danima! Nije poznato je li glumac trenutno zaljubljen i ima li djevojku, ali do sada još nije bio u braku.

Nerijetko je sam isticao da želi osnovati svoju porodicu, ali možda još nije pronašao “onu pravu” s kojom će to učiniti. Drugim riječima, djevojke ovaj frajer još uvijek je na tržištu!

Leave your vote