in

Skinuo je prsten i napustio je na dan vjenčanja! Za sve krive svekrvu, a evo šta je uradila!

Ona je u video-klipu objasnila kako joj je propao brak.

Mlada tvrdi da joj je vjenčanje iz snova uništila svekrva, koja je navodno, netjerala sina da je ostavi dan nakon najsretnijeg događaja.

Nesretna mlada, poznatija kao Džilijan, podijelila je svoju stranu priče na društvenoj mreži TikTok koji je od objavljivanja pregledan preko 14 miliona puta. Ona je u video-klipu objasnila kako joj je propao brak.

Džilijan tvrdi da su ona i njen partner imali prekrasno vjenčanje na plaži u Meksiku, ali stvari su se ubrzo promijenile kad je svekrva održala intervenciju i tražila da njen sin bira između svoje žene ili nje.

– Skinuo je vjenčani prsten i napustio me dan nakon vjenčanja – rekla je Džilijan koja tvrdi da je svekrva bila ‘ljubomorna’ na količinu pažnje koju je njen sin posvećivao svojoj ženi.

Džilijan je nakon vjenčanja otputovala iz Meksika u rodnu Kanadu, koja je bila u blokadi zbog korona virusa. Rekla je da nije mogla više da živi u stanu koji je dijelila sa bivšim i da im je njegova porodica zabranila viđanje.

Kad se karantin završio, pokušala je da razgovara sa bivšim partnerom o razvodu, ali su joj rekli da to neće biti moguće još tri godine jer se on seli.

Grujićeva zaigrala ispred ogledala, a poprsje u prvom planu: Kaća izdominirala u vrućem topu, zavodi na društvenim mrežama!

Hit snimak iz Bijele kuće kruži internetom, Vučić nije ni pročitao šta potpisuje?