Sloba Radanović doživio infarkt

“Stres koji je trpio posljednje dvije godine, reality, razvod, silna prepucavanja, Lunine histerije, prijetnje i uvrede narušile su mu zdravlje.”

Slobi Radanoviću je pozlilo je pa je hitno primljen u bolnicu. Iako je sakupio snage da na dan smrti svog oca odradi unaprijed dogovoren doček Nove godine, kako mu je bilo u duši, samo on zna.

– Patnja i tuga za tek preminulim ocem slomili su ga. Kada je završio nastup i sjeo u automobil da krene kući, pozlilo mu je. Počeo se gušiti u autu, stezalo ga je u grudima, preznojavao se. Prepali smo se da je dobio infarkt, pošto su upravo to simptomi srčanog udara – rekao je Slobin prijatelj.

– Odmah smo ga odvezli u Hitnu pomoć na VMA. Doktori su na prvi pogled konstatirali da je infarkt, ali kada su mu urađene detaljne analize, ustanovili su da je to bilo, na svu sreću, predinfarktno stanje. Proveli smo nekoliko sati u bolnici, Sloba je primio nekoliko infuzija i nešto za smirenje, jer je bio van sebe. Pritisak mu je bio konstantno povišen i jedva su ga spustili – konstatirao je izvor.

Sloba je veoma vezan za svoje roditelje, mjesecima unazad je gledao da bude uz oca, vodio ga je kod ljekara i činio sve što je bilo u njegovoj moći.

Ali, stres koji je trpio posljednje dvije godine, taj rijaliti, razvod, silna prepucavanja, Lunine histerije, prijetnje i uvrede narušile su mu zdravlje.

Sloba sada mora gledati sebe i svoju majku i gurati samo naprijed. I njemu je sad jasno da je zdravlje najvažnije, sve ostalo će steći radom – kaže Slobin prijatelj.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.