Snimka Bosanske Zvijeri s Lillardovim sinom istovremeno je dirljiva i urnebesna

Posljednje Sport

Jusuf Nurkić još se oporavlja od dvostrukog prijeloma noge zarađenog krajem marta i nedavno je objavio da se sigurno neće vratiti do kraja godine.

No bh. reprezentativac i bivša zvijezda Cedevite i Zadra stalno je uz svoje Portland Trail Blazerse. Sama njegova pojava dovoljna je da popravi atmosferu, koja u momčadi nije idealna zbog neočekivano lošeg ulaska u sezonu s omjerom 7-12.

Na Twitteru se pojavila snimka iz svlačionice Blazersa na kojoj se njihova prva zvijezda Damian Lillard igra sa svojim 20-mjesečnim sinčićem Damianom Jr., a onda dolazi Bosanska Zvijer i “otima” mu dijete iz ruku.

Ali ova Zvijer je dobroćudna, a u kombinaciji s osebujnom frizurom i odijelom koje izgleda kao da ga je nosio dok je farbao kuhinju, stvara prizor koji je istovremeno dirljiv i urnebesan. Na Twitteru su u komentarima fanovi primijetili da djeluje kao onaj čudni ujak kakvog skoro svaka obitelj ima.

Nurkić i Lillard veliki su prijatelji. Štoviše, Nurkić je svojedobno izjavio kako je poznanstvo s njim najbolja stvar koja mu se dogodila u životu jer ga ne čini samo boljim igračem, nego i boljim čovjekom.

(Index.hr)

Leave your vote