Naser Orić

Šokantno: Policija najavila hapšenje Nasera Orića

Posljednje Vijesti

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije odbacilo je navode pojedinih medija da Naser Orić više puta godišnje ilegalno ulazi u tu zemlju.

“Srbijanska policija nije evidentirala, na bilo koji način, njegov boravak na teritoriji naše zemlje, jer bi u suprotnom istog trenutka bio uhapšen”, navode iz MUP-a.

Podsjetili su kako je protiv Orića i dalje na snazi potjernica Višeg suda u Beogradu koju je ”zbog krivičnog djela ratni zločin protiv civilnog stanovništva na teritoriji Bosne i Hercegovine”, policija raspisala 11. jula 2011. godine.

“Ukoliko Naser Orić bude prešao na teritoriju naše države on će istog trenutka biti uhapšen u skladu sa pomenutom potjernicom”, istakli su i napomenuli da Orić ne posjeduje važeća dokumenta Republike Srbije, prenosi AA.

Zaista je više nepotrebno i napominjati koliki je besmisao hajke koja na ovog čovjeka već godinama traje. Ako su svi sudovi ovog svijeta rekli jedno, zašto država Srbija konačno ne prihvati činjenice i pusti ovog čovjeka na miru…

Leave your vote

2 razmišljanja na “Šokantno: Policija najavila hapšenje Nasera Orića

  1. Ovo treba sa Smrdijom rijesiti ili zatvoriti granicu snjima,dokle vise ta ponizavanja BIH…

  2. kako zatvoriti granicu kad imaju specijalni odnosi.al za tajkune za obicni narod ne da kese preturaju vec i zeludac.Gore nama obicnim preci granicu nego.Naseru.Sinoc sam preso granicu pratime neko vozilo mislim kriminalci kad ono alarm policija nezna se koje gore da bi me pitali da ptodam auto dok me unuk ceka ds dodrm po njeg na hladnoci objadnjavam upormo da necu prodat auto Bio sam policajac u BG u moje doba taj policajac dobio bi odma civilno odelo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.