in ,

Šta rade Bakir Izetbegović i Milorad Dodik i je li moguće da će BiH nakon ovog dogovora ući u NATO?

Stranka demokratske akcije (SDA) pozdravila je današnji dogovor članova Predsjedništva BiH na vanrednom zasjedanju i donesene odluke koje, kako navode u saopćenju, garantuju intenziviranje NATO puta Bosne i Hercegovine i završetak procesa formiranja vlasti.

Vezani tekst: Da li je ovo konačan znak da BiH ulazi u NATO? Milorad Dodik je pokušao sve objasniti…

“Svaki politički kompromis u Bosni i Hercegovini, koji omogućava napredak države i koji je u skladu s vladavinom prava i ranije donesenim odlukama i zakonima, predstavlja pobjedu svih građana”, saopćeno je nakon “vanredne” sjednice Predsjedništva BiH iz SDA.

– SDA očekuje da će se ubrzano pristupiti provođenju odluka Predsjedništva BiH, te nastaviti integracijski i reformski procesi koji će doprinijeti napretku ekonomije i poboljšanju životnog standarda svih građana – saopćeno je iz te stranke.

Šefik Džaferović, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, u izjavi za medije “pojasnio” šta je to danas potpisano u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine i kakav to dokument ide u Brisel u sjedište NATO saveza.

Da li taj program reformi koji će se dostaviti Briselu znači ANP – pitanje je koje je najviše zanimalo novinare u Predsjedništvu BiH. O tome čitajte u tekstu ispod.

Vezani tekst: Džaferović i Komšić kao grom iz vedra neba potvrdili volju Dodika: “Da istina je, šaljemo taj dokument za Brisel!”

Da li je ovo konačan znak da BiH ulazi u NATO? Milorad Dodik je pokušao sve objasniti…

Otkrivena prava istina o zakulisnim radnjama i prljavim igrama iza leđa građana BiH?! “Oni kao nešto blokiraju, a mi im kao ne damo…”