Stahovit napad na Denisa Bećirovića: Ne postoji u BiH veći nehljebar od njega…

Denis Bećirović

Nakon što je u današnjem saopćenju Socijaldemokratska partija BiH (SDP) spomenula federalnog ministra raseljenih i izbjeglica i potpredsjednika SDA Edina Ramića, on im je odgovorio na svom Facebook profilu.

Naime, SDP je saopćio kako Džaferovića ne podržava ni cijela SDA, a kao primjer su naveli upravo Ramića.

– Podsjećamo Šefika Džaferovića da je njega potpredsjednik SDA Edin Ramić javno nazvao jednim od onih koji stolicu ne daju nikome i ni za šta – navode iz SDP-a.

Ramić im odgovara:

– Šefik Džaferović je SDA-ov i moj kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH i bit će, ako Bog da izabran, jer je po ljudskim, profesionalnim i političkim kvalitetama za deset klasa iznad konkurenata iz drugih stranaka. Dirljiva mi je ova briga Denisa Bećirovića za stanje u SDA i moje stavove.

Pa ako ga već zanima moj stav, evo da kažem: ne postoji u BiH veći uhljeb (naš narod bi rekao i nehljebar) od Denisa Bećirovića, koji je od srednje škole u politici a nikad ništa konkretno nije uradio. Možda je i bolje, jer kad je radio onda je radio protiv interesa države i naroda, pogotovo kada je glasao za Zakon o prebivalištu koji je na direktnu štetu nama povratnicima u entitet RS.

Zato, Denise, piši pisma i ništa ne diraj. I još nešto, osim što je uhljeb, pokazuje i da je kukavica, jer se krije iza stranačkih saopćenja, baš kao što se ‘93. i ‘94. godine krio po Forumu mladih SDP-a dok smo mi, njegovi vršnjaci, branili BiH s puškom u ruci.

Čovjek koji se čuvao i jakog sunca a kamoli metka, odmoran i nježan, pun ljubavi i brige, hoće da nas ranjene i pune ožiljaka čuva i brine o nama, nemoj Tita ti, jer ne ide da te zaklinjemo čime drugo…

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.