Stanari zvali policiju: Rasta urlao na Anu Nikolić zbog tjelohranitelja!

Samo nekoliko dana nakon što ga je nahvalila, Ana Nikolić i Rasta su se tako žestoko pokačili da su uplašene komšije pozvale policiju, koja im je banula na vrata.

– U Aninom stanu izbila je svađa. Rasta je došao da uzme Taru, ali i da očita Ani bukvicu nakon što je saznao da neko vrijeme nije plaćala njihovog zajedničkog tjelohranitelja, kog on veoma cijeni. Uralo je na Anu, orila se cijela zgrada, a ona mu je kontrirala. Komšije kažu da je bilo strašno i da je Rasta vikao: Kako te nije sramota? Gdje su pare koje sam ti dao? Taj čovjek je godinama uz nas, zašto si nam ovo priredila?! Neko od stanara zgrade se očito uplašio i pomislio da se ko zna šta dešava u Aninom stanu, pa je pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Rasta je objasnio policajcima da nije došlo ni do kakvog fizičkog obračuna, te da nema potrebe za intervencijom. Rekao je da je u pitanju najobičnija svađa i da je van sebe, ne može da razumije zbog čega mu bivša supruga radi sve ovo. Takođe, žalio se i da je vikao jer je jako iznerviran pošto zbog njene neodgovornosti nikada više neće moći da nađe čovjeka od povjerenja kakav je bio tjelohranitelj koji je dao otkaz. Nakon obavljenog razgovora, policajci su ih upozorili da se stišaju ili će u suprotnom dobiti prijavu za kršenje javnog reda i mira. Objasnili su im da s obzirom na trenutno stanje u zemlji nikome nije u cilju da završe u stanici policije, kad već nema razloga za to i kad mogu lijepo da razgovaraju. Rasta se nakon toga pokupio i sa kćerkicom otišao iz stana – otkriva izvor Sveta, a Rastin prijatelj objašnjava:

– Razumijem Rastu u potpunosti, svako bi poludio na njegovom mjestu. Ana odavno nema nastupe, a sad je uložila mnogo novca u nove pjesme i spotove, što je dobrim dijelom Rasta finansirao. On redovno isplaćuje alimentaciju od 2000 eura, ali daje i više para jer ne želi da kćerka ni za šta bude uskraćena. Tu je i za sve što Ani zatreba, pa joj plaća i tjelohranijetelja, tačnije proslijedio joj je novac da to sama uradi, što je ona očito previdjela. Kada mu je čovjek saopštio da više ne može da radi za njih, on je shvatio da ga Ana nije isplaćivala i šokirao se. Priča se da je tjelohranitelj prihvatio poslovni angažman Petra Raspopovića i njegove vjerenice Aleksandre Subotić. Rasta se iznervirao jer je izgubio pouzdanog čovjeka zbog tuđe nemarnosti, a da pritom pare nisu bile problem. On može da ga plati godinu dana u naprijed, ali sad je kasno. I sva ova komplikacija nastala je samo zbog Anine opuštenosti. Kod nje je sve ’lako ćemo’ i zbog toga je on planuo – kaže Rastin prijatelj.sxy

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.