in

Stanivuković polio ženu benzinom i zapalio je!? Sirota žena je preživjela, ali…

Stanje žene M. M. (33) koju je 20. jula nevjenčani suprug Branislav Stanivuković (43) polio benzinom i zapalio, teško je i ona je još uvijek životno ugrožena te priključena na aparat za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je iz UKC RS.

Kako su kazali, ona je na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje, pišu Nezavisne.

Prema riječima Dejana Aćića, vršioca dužnosti načelnika ove Klinike, pacijentkinja je priključena na aparat za mehaničku ventilaciju, životno je ugrožena i sve dalje prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne.

Stanivukoviću je za ovo monstruzno djelo određen pritvor, a sve se desilo kod Laktaša u blizini kuće njene majke i to naočigled njene maoljetne kćerke.

Također i kuću njene majke Stanivuković je zapalio prije par godina.

Kobnog dana prema nezvaničnim informacijama bila je na poslu, kada je on nju pozvao telefonom i prijetio, te joj rekao da dođe majčinoj kuće jer ju je zapalio.

Kada je nesrećna žena došla sa kćerkom i vidjela da joj nije zapaljena kuća, navodno se uputila nazad sa kćerkom pješice.

Stanivuković ih je pratio te na jednom dijelu ceste ženu polio benzinom i zapalio.

U BiH 165 novozaraženih i deset smrtnih slučajeva

Srbija danas dobila prvu poslanicu pod hidžabom