Ceca i Dodik

Stiglo Dodikovo pojašnjenje: Zašto se Ceca vozila helikopterom

Vijesti

Helikopterski servis RS saopštio je danas da su netačne tvrdnje da je helikopterom tog servisa Svetlana Ceca Ražnatović 31. decembra 2017. godine doputovala iz Srbije u Banju Luku. Ipak, nisu negirali da se pjevačica vozila njihovom letjelicom iznad tog grada.
Kako su naveli, snimak koji je izazvao navedene tvrdnje, a koji je pjevačica objavila na društvenim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Ova institucija je kao i većina ostalih u RS pod potpunom kontrolom Milorada Dodika i njemu odanih ljudi pa se ovo pojašnjenje može smatrati direktno njegovim.

Let je, navode iz Helikopterskog servisa RS, realizovan u znak zahvalnosti za humani gest koji je pjevačica najavila, a to je da će dio prihoda sa novogodišnjeg koncerta uplatiti u humanitarne svrhe, prenosi ATV.

Ističu da su svi letovi Helikopterskog servisa RS registrovani u Kontroli letova i da su te informacije dostupne svima.

“Upravo zbog lake provjerljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa RS tvrdnje da su 31. decembra naši helikopteri korišteni po nalogu predsjednika RS-a smatramo zlonamjernim”, ističu u Helikopterskom servisu RS.

Inače je ova informacija izazvala brojne reakcije danas s obzirom na to da predsjednik RS-a Milorad Dodik često koristi ovaj helikopter za svoja privatna putovanja. Takav je slučaj i sa avionom u vlasništvu RS. Poreskim obvezinicima na račun.

Leave your vote

3 razmišljanja na “Stiglo Dodikovo pojašnjenje: Zašto se Ceca vozila helikopterom

  1. Pa ludi jesmo;ali Dodo smrade jedan,još toliko nismo,to mogu vjerovati samo tvoje pudlice (članovi);eh šta može ta gajba piva

  2. doće i tebi sudnji dan smrade , neš proći tamo gore na partijsku foru , jesmo blesav narod al glupi nismo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.