in , ,

Strašan nacionalistički ispad: Poznati srbijanski voditelj popljuvao Hrvate, tek onda je nastao haos!

Voditelj Ognjen Amidžić objavio je Tvit da poznati profil na Instagramu “Neguj mo srbski” ima pametnije i realnije stavove, nego 99% intelektualaca, naročito po pitanju Hrvatske.

Kako je ovaj profil poznat negatvnom stavu prema Hrvatskoj i Hrvatima, a veoma često imaju i brutalne komentare na njihov račun, Ognjenov tvit privukao je veliku pažnju javnosti.

Naime, neke od poruka o Hrvatima koje je “Neguj mo srbski” su:

Ovim povodom pozvali smo Ognjena, koji za Telegraf kaže da stoji iza svake napisane riječi po pitanju Hrvata i Hrvatske.

– Stvarno to mislim, to je ono što svi ljudi misle, samo pakuju na svoj, dobar način i realniji su od većine ovih što pričaju u jednom ili drugom smjeru, u suštini lažno i upakovano u ambalažu! – rekao nam je Amidžić.

– Jasno mi je šta oni rade, ja njih gotivim. Znam, imaju svoj fazon, radikalni su i često su hardkor, ali ja to volim. Ko prati njih, kapira da govore suštinsko mišljenje velike većine ljudi, samo ga upakuju kako treba i vrlo su realni – dodao je Amidžić na temu objava profila “Neguj mo srbski”.

Kako se jedan od postova sa Instagrama ticao oduzimanja pasoša svakom Srbinu koji navija za Hrvatsku, kao i da je  moralna obaveza Srba da navijaju protiv Hrvatske, pitali smo Amidžića za koga je on navijao u duelu između Rusije i Hrvatske.

– Nepotrebno je da me to pitate, zna se za koga sam navijao. Ne mogu da ulazim u komentarisanje, da ne bude pogrešno protumačeno – zaključio je Amidžić, a onda je nastao haos jer su se zbog ovog nacionalističkgo ispada oglasile brojne poznate ličnosti iz regije.

HRVATSKI MEDIJI TVRDE Gori Sarajevo: “Neka pati koga smeta, Hrvatska je prvak svijeta”

Jelena Karleuša žestoko isprozivala smeće od voditelja iz Srbije, pozvala policiju da reaguje!