Stravična saobraćajna nesreća: Izašao da provjeri kvar na automobilu, pa poginuo

Prema prvim nezvaničnim informacijama, poginuli je primijetio da nešto nije u redu sa njegovim vozilom, pa je parkirao automobil i izašao iz njega

U saobraćajnoj nesreći koja se danas prepodne dogodila na auto-putu Beograd – Niš, nedaleko od Bubanj potoka poginula je jedna osoba, a još dvije su povrijeđene, saznaje “Blic”.
– Jedna osoba poginula je u sudaru, naši ljekari su mogli samo da konstatuju smrt. Druge dvije su prevezene u Urgentni centar – rekli su kratko za “Blic” iz Hitne pomoći.

Iz Urgentnog centra su potvrdili da su kod njih primljene dvije osobe iz ove saobraćajne nesreće.

– Dvije ženske osobe su primljene i one su trenutno van životne opasnosti – rekli su iz Urgentnog centra.
Prema prvim nezvaničnim informacijama, poginuli je primijetio da nešto nije u redu sa njegovim vozilom, pa je parkirao automobil i izašao iz njega, da bi nedugo zatim na njega naletjelo drugo vozilo.

Kako javlja jedan čitalac, na tom dijelu puta stvorila se kilometarska kolona u smjeru ka Nišu, a vozila su se prostirala sve do Velikog mokrog luga.

– Auto-put E75, niz Bubanj potok, u smjeru prema Nišu, zbog saobraćajne nesreće saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom – saopštili su iz “Puteva Srbije”.

Prema posljednjim informacijama, saobraćaj na ovoj dionici je normalizovan oko 11.45.