Sve po evropskim standardima, kvadrat košta 4.000 eura, a Marija Šerifović je za ovaj stan dala 200.000!

Pjevačica Marija Šerifović kupila je novi stan na Novom Beogradu za koji je izdvojila pozamašnu sumu novca.

Marija Šerifović je jedna od najplaćenijih pjevačica na estradi te je tako sebi mogla i da priušti ovakvo zadovoljstvo.
Kao što je poznato Marija već ima nekoliko nekretnina, ali ona je svjesna da je najbolje da upravo u stanove ulaže.

“Dugo je razmišljala da li da to bude lokal, kuća ili stan i vodila se time da će uložiti u prvo što joj se bude dopalo i bude po njenoj mjeri. Kako je često sa prijateljima sjedila u restoranima koji se nalaze u sklopu tog novoizgrađenog naselja u Novom Beogradu, nije joj promaklo da su zgrade odlične i da je naselje uređeno po evropskim standardima, zbog čega je kontaktirala s agencijom i ugovorila obilaženje slobodnih stanova na toj lokaciji”, ispričao je izvor.

Marija je, navodno, već nakon prvog obilaska luksuznog kompleksa našla stan koji joj odgovara.

“Marija je ugovorila obilaženje stanova, ali se nije mnogo nadala da će naći baš onakav kakav je zamislila, budući da poznaje sebe i da mnogo toga treba da se poklopi da bi uložila svoj novac. Ipak, poslije nekoliko luksuznih nekretnina koje je obišla zajedno sa agentom, ušla je u stan u koji se zaljubila na prvi pogled. U svakom smislu joj je odgovarao i ni sama nije mogla da vjeruje. Oduševila se rasporedom soba, kvadraturom, velikom terasom, ma svime što je vidjela. Bilo je potrebno 20 minuta da odluči da ga kupi. Rekla je: „Kupujem“, ne pitajući koliko košta” navodi izvor i ističe da pop pjevačica nije imala nikakav problem sa cijenom stana.

Lokacija na kojoj je Marija kupila stan jedna je od najskupljih na kojima se gradilo u posljednje vrijeme. Kvadrat ide i do 4.000 eura. Marija je to znala pa se nije iznenadila kada joj je rečeno da će za stan od 80 kvadrata morati da izdvoji 200.000 eura.