Svi je se odrekli na društvenim mrežama, Severinu više ne prate Kojići, Brena, Bekuta…

Nakon navodne svađe u Beogradu, kada je Severina provela mjesec dana kod Kojićevih zbog izolacije, pjevačicu na društvenoj mreži odavno ne prate ni Dragan Kojić Keba (60) ni njegova supruga Olja, a ni kćerka Nataša (36).

Na Instagramu je samo prati njen aktualni suprug Igor(33), iako komšije na zagrebačkom Kozjaku kažu da ga nisu vidjeli bar šest mjeseci, tačnije otkako se vratila iz Beograda. Piše se da su Igorovi roditelji čak blokirali snahu na društvenoj mreži.

No nisu Kojićevi jedini s kojima je pjevačica u navodnoj svađi. Seve na Instagramu više ne prati ni porodična prijateljica Kojićevih, Lepa Brena(60), njihova prva komšinica u elitnom kvartu Bežanijska kosa u Beogradu. Seve i Lepa Brena donedavno su pozirale za društvene mreže, no čini se da je i tom prijateljstvu došao kraj.

Severina Kojić

 

Osim Lepe Brene, Severinu Kojić više ne prati ni pjevačica Ana Bekuta (61). Obje pjevačice, i Lepa Brena i Ana Bekuta bile su na Sevinoj i Igorovoj svadbi u Beogradu prije pet godina, a nastavile su se družiti sve donedavno. Tako su prije četiri godine sve tri zajedno tulumarile na rođendanu kolege Saše Matića (42). Fotografije s proslave rođendana objavila je Ana Bekuta uz opis “tripice”.

Igor Kojić je prije nekoliko dana objavio znakoviti status na Instagram storiju kako “treba slijediti svoj put’. Severina je pak paralelno s njegovom objavom objavila fotku s mora, iz barke, kojom se prisjećala ljetnih dana. Nakon Igora, u njezin penthouse od 300-tinjak kvadrata na zagrebačkom Kozjaku uselila se Mia Popović, nećakinja pjevačice. Najvjerniji Sevin prijatelj danas je njezin menadžer Tomislav Petrović, koji je redovito obilazi…

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.